TNG8

Home / TNG8

TNG Illustratie opengewerktDe volledig traploos modulerende TNG8 wordt compleet geleverd inclusief passieve koeling, tapwaterbereiding en energiezuinige circulatiepompen voor het afgiftesysteem en het bronsysteem.

Het vermogensbereik van de volledig traploos modulerende TNG8 warmtepomp bedraagt tussen de 30% en 100% van het nominaal vermogen. Door deze ruime bandbreedte van 2,4 – 8,2 kW (B0/W35) is deze warmtepomp zeer flexibel toepasbaar, onder- of over dimensionering is verleden tijd.

De TNG-serie warmtepompen van NRGTEQ passen zich volledig automatisch en gecontroleerd aan op de warmtevraag in de woning of in het gebouw en houden deze op een constante en comfortabele temperatuur.

DSC_0073Aangepaste frequentie gestuurde compressoren, gecombineerd met een unieke besturingstechniek, zorgen ervoor dat de TNG-serie zowel bij een lage warmtevraag (ruimteverwarming) als bij een hoge warmtevraag (tapwaterbereiding) het juiste vermogen levert. Hierdoor loopt de warmtepomp zo constant mogelijk in het meest optimale bereik; Dit vertaalt zich een zeer hoog rendement (COP hoger dan 6 is haalbaar). De TNG-serie heeft geen pendelgedrag, piekspanningen zijn eveneens verleden tijd.

TNG8 - 300L boiler - geen bufferBuffering is niet nodig: Er is bij de TNG-serie geen buffervat meer nodig, hetgeen uiteraard in de aanschaf en installatiekosten scheelt.

Ook de prijsstelling van de TNG-serie is op zijn minst verrassend te noemen; voor de prijs van een betere aan/uit warmtepomp levert NRGTEQ een volledig traploos modulerende uitvoering.

Door de scherpe prijsstelling en het hoge rendement is de terugverdientijd van een warmtepomp uit de TNG-serie van NRGTEQ significant lager en vormt een meerwaarde voor uw woning en het milieu!