TNG200

Home / TNG200

Het vermogensbereik van de volledig traploos modulerende NRGTEQ TNG200 warmtepomp bedraagt tussen de 30% en 100% van het nominaal vermogen. Door deze ruime bandbreedte van 57,3 – 203,2 kW (W10/W35) is deze warmtepomp zeer flexibel toepasbaar, onder- of over dimensionering is verleden tijd.

De TNG-serie warmtepompen van NRGTEQ passen zich volledig automatisch en gecontroleerd aan op de warmtevraag in de woning of in het gebouw en houden deze op een constante en comfortabele temperatuur.

Aangepaste frequentie gestuurde compressoren, gecombineerd met een unieke besturingstechniek, zorgen ervoor dat de NRGTEQ TNG-serie zowel bij een lage warmtevraag (ruimteverwarming) als bij een hoge warmtevraag (tapwaterbereiding) het juiste vermogen levert. Hierdoor loopt de warmtepomp zo constant mogelijk in het meest optimale bereik; Dit vertaalt zich een zeer hoog rendement (COP hoger dan 6 is haalbaar).

De NRGTEQ TNG-serie heeft geen pendelgedrag, piekspanningen zijn eveneens verleden tijd.

Buffering is in de meeste gevallen niet nodig:

Er is bij de NRGTEQ TNG-serie geen buffervat meer nodig, hetgeen uiteraard in de aanschaf en installatiekosten scheelt.

Ook de prijsstelling van de NRGTEQ TNG-serie is op zijn minst verrassend te noemen; voor de prijs van een betere aan/uit warmtepomp levert NRGTEQ een volledig traploos modulerende uitvoering.

Door de scherpe prijsstelling en het hoge rendement is de terugverdientijd van een warmtepomp uit de TNG-serie van NRGTEQ significant lager en vormt een meerwaarde voor U en het milieu!

TNG300 Dual Compressor

Schermafbeelding 2015-12-17 om 10.26.47

TNG Dual Compressor

IMG_0253 [1600x1200]

700 kW opgesteld vermogen