Villa Sluysoort Maarssen

Home / / Villa Sluysoort Maarssen

NRGTEQ TNG60 volledig traploos modulerende warmtepomp

Dubotechniek heeft In opdracht van Wessels Zeist de duurzame energie installatie SMALL ONE gerealiseerd voorzien van een NRGTEQ TNG60 volledig modulerende warmtepomp.

Modern appartementencomplex 

Om een prettige en huiselijke sfeer te creëren wordt er gebruik gemaakt van karakteristieke nieuwbouw villa’s waar bewoners zich direct thuis voelen. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant straalt sfeer, warmte en rust uit. Om optimaal van het comfort te genieten is deze villa gebouwd aan de hand van de duurzame eisen van deze tijd. Het gebouw en de appartementen zijn uiteraard rolstoel vriendelijk. In de villa hebben de bewoners de beschikking over een grote eet- en zitkamer en een ruime bibliotheek.

Daarnaast beschikt iedere villa over een eigen keuken, bewoners kunnen zo voor hun eigen maaltijd zorgen. Ook is er een ruimte ingericht om te wassen. Rondom de villa’s zijn voldoende recreatiemogelijkheden in prachtig aangelegde tuinen.

Duurzame installatie

Dubotechniek Bedrijven heeft in dit project de duurzame installatie gerealiseerd. De villa is voorzien van de duurzame plug & play energie installatie genaamd SMALL ONE (Own New Energy). De ONE is een plug & play duurzame energie-installatie (all electric). Het systeem is uniek door de modulaire opbouw. Het systeem wordt prefab vervaardigd en getest in eigen werkplaats. De mogelijkheid bestaat om de ONE qua grootte, vorm (bijvoorbeeld U of lineair) en functionaliteit aan te passen. De duurzame SMALL ONE bij het appartementencomplex te Maarssen is voorzien een warmtepompmodule met een volledig traploos modulerende NRGTEQ TNG60.

20160308_145405_resized 20160308_145420_resized NRGTEQ TNG60 traploos modulerende warmtepomp gemonteerd in skid

 

Related Projects
ooster 42013-09-25 11.05.30 (Kopie)