top of page
Zorglandschap Leyhoeve.

3 x volledig modulerende NRGTEQ TNG200 laag temperatuur warmtepompen voor verwarming

3 x volledig modulerende TNG100-HT Hoog Temperatuur warmtepompen voor warm tapwaterbereiding van 72°C

Woonlandschap de Leyhoeve Tilburg bestaat uit ca. 200 zeer luxe afgewerkte huurappartementen en 85 zware zorgappartementen. Sinds begin 2016 hebben zij de eerste bewoners mogen ontvangen op de Leyhoeve. 

 

De 55 plusser van vandaag de dag kan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje “De Leij”, met het gelijknamige park naast de deur. Alle woningen zijn voorzien van de gemakken van vandaag de dag, de service is gelijk aan die van een luxe hotel, maar met indien noodzakelijk optimale zorg binnen handbereik.

Zeer duurzame installatie

Woonlandschap de Leyhoeve te Tilburg wordt voorzien van in totaal 600 kW aan lage temperatuur warmtepompen (NRGTEQ TNG serie) voor verwarming en koeling en 300 kW aan hoge temperatuur warmtepompen (NRGTEQ TNG-HT serie) voor levering van 72 graden warm tapwater.

 

De warmtepompen uit de TNG-serie van NRGTEQ zijn de eerste en enige, volledig in deellast, traploos modulerende warmtepompen geschikt voor gebruik van bodemenergie..

 

Doordat de TNG serie volledig traploos moduleert op een zo laag mogelijke uitvoertemperatuur is een hogere COP haalbaar, anders dan andere warmtepompen kan de TNG serie volcontinu het gebouw met een zo laag mogelijke temperatuur voeden om het gewenste binnenklimaat te bereiken, de unieke gepatenteerde besturing is speciaal ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te leveren bij de gevraagde uitvoertemperatuur.

20160915_092517 [50%].jpg

Interesse of meer informatie over de NRGTEQ warmtepompen?

bottom of page