top of page
Wie is NRGTEQ?.

Bekijk hier de

PDF met meer informatie

NRGTEQ is een volledig zelfstandige Nederlandse ontwikkelaar en producent van hoogwaardige en technologisch geavanceerde warmtepompsystemen. NRGTEQ is sinds 2010 actief in de huidige vorm en heeft inmiddels een niveau bereikt waarmee seriematig kwalitatief hoogwaardige standaardproducten kunnen worden geleverd.

NRGTEQ is tevens uitstekend in staat om flexibel in te spelen op specifieke wensen, het leveren van maatwerk wordt steeds belangrijker.

NRGTEQ levert haar traploos modulerende warmtepompen niet alleen aan Nederlandse afnemers, ook in het buitenland staan er inmiddels diverse warmtepompsystemen te draaien.

NRGTEQ USA is vorig jaar opgericht met het doel om de markt in de verenigde staten en Canada te gaan betreden. De eerste serie warmtepompen staan daar reeds in testopstelling en In de loop van komend jaar start een productiefaciliteit in de omgeving van Boston. Gestage groei met oog voor de realiteit is hier van toepassing.

Op de Nederlandse markt brengt NRGTEQ al sinds 2010 een nieuwe revolutionaire serie warmtepompen op de markt; de TNG serie genaamd.

TNG serie.
TNG warmtepomp.png

De TNG serie omvat volledig traploos modulerende warmtepompen met afgiftevermogens van minimaal 1,8 kW tot maximaal 1000 kW (per skid). Door het grote vermogensbereik is deze serie warmtepompen zeer flexibel toepasbaar. De serie TNG warmtepompen van NRGTEQ passen zich continu volledig automatisch en zeer flexibel aan op de warmtevraag in de woning, het gebouw of het industrieel proces en geven een constante temperatuur af.

Doordat de TNG serie volledig traploos moduleert op een zo laag mogelijke uitvoertemperatuur is een hogere COP haalbaar, anders dan andere warmtepompen kan de TNG serie continu het gebouw met een zo laag mogelijke temperatuur voeden om het gewenste binnenklimaat te bereiken, de unieke besturing is speciaal ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te leveren bij de gevraagde uitvoertemperatuur.

Hoge SPF
Door het volledig traploos moduleren van de TNG serie warmtepompen is de z.g.

SPF (Seasonal Performance Factor) van systemen voorzien van een TNG warmtepomp aanmerkelijk hoger in vergelijking met conventionele warmtepompsystemen.

Hierdoor is de terugverdientijd aanzienlijk korter.

LOGO_QBOX_SLOGAN.png
bottom of page